Filter
 • Kerstfeestje

 • Afgelasting 13/12/2017 - 18/12/2017

  Het Provinciaal Comité heeft beslist om voor de periode van woensdag 13 december 2017 tot en met maandag 18 december 2017, over te gaan tot een algemene afgelasting van de volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk):

  Eerste elftallen heren en vrouwen - Reserven - Jeugd

  Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.

 • Nac - Utrecht

 • Boeien - Verbinden - Enthousiasmeren

   
 • Jeugdwedstrijden 2016

  Alle jeugdwedstrijden voor 2016 staan op onze kalender. Een aantal ploegen starten op een ander uur dan in het eerste deel van het seizoen !
  Ook de wedstrijden die een eigen scheidsrechter vereisen staan op site. Als u interesse hebt om een wedstrijd te fluiten schrijf dan gerust in : www.exc-essen.be/122-slider/313-scheidsrechters

 • Bowling voor U12 t/m U17

  Voor onze allerkleinste voetballertjes hebben we volgende week vrijdag 19 december 2014 weer een prachtige Kerstshow in elkaar gestoken met een spetterend optreden van Tony Frats. Echter dit jaar hebben we heel wat reactie gekregen dat onze oudere spelers eigenlijk altijd  uit de boot vallen.

  Daarom plannen we ook voor hen volgende week vrijdag een bowlingavondje met nadien een drankje en hapjes in onze kantine. Hoe ziet de planning er uit ?

 • Kerstfeestje bij Excelsior

  Op vrijdag 19 december 2014 organiseren wij dit jaar ons jaarlijkse Kerstfeestje voor al onze Multimovers, Debutantjes, Duiveltjes en Preminiemen.

  We hebben die avond voor onze allerkleinste voetballertjes een leuke avond in elkaar gestoken. We verwachten al onze spelertjes om 17.45 uur in de kantine. Vanaf 18.00 uur starten we met  een fantastische "KERSTSHOW VAN TONY FRATS"Echt een geweldige artiest die een gevarieerd programma brengt met goochelen, spel, play – back, dieren act, dansen enz …. !

  Het zal een spetterende show van 2 x 45 minuten worden. Tijdens de pauze zullen we onze voetballertjes trakteren op iets lekkers, maar dat blijft voorlopig nog een verrassing. Na afloop krijgen al onze aanwezige spelers een zak snoep en een cadeau van de Kerstman!

  Vanaf 19.30 uur verwachten wij ook alle ouders in de kantine die op hun beurt getrakteerd zullen worden op lekkere hapjes.

  Vanaf  20.00 uur tot ….. heel de avond muziek voorzien !
  We hopen ten zeerste op jullie aanwezigheid !
  Het belooft alvast de moeite waard !! Zeker niet te missen !