Filter
 • CORONA - Alle jeugd- en amateurwedstrijden afgelast

  Alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden afgelast, wedstrijden van de Pro League achter gesloten deuren, bekerfinale uitgesteld.

  Gelet op de recente ontwikkelingen hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep het volgende besloten:

  - Alle jeugd-en amateur wedstrijden en trainingen worden afgelast, van zowel veldvoetbal als futsal en minivoetbal

  - De wedstrijden van dit weekend in de Pro League (1A en 1B en de Women's Superleague) zullen achter gesloten deuren gespeeld worden, zonder fans dus

  - De bekerfinale van zondag 22 maart wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum

  - Ook de internationale toernooien voor onze U17 en U19 (zowel jongens als meisjes) zullen niet doorgaan

  - Alle activiteiten in het Nationaal Voetbal Centrum in Tubize (trainingen, detectiedagen, activiteiten van arbitrage, ¬Ņ) worden tot nader order opgeschort

  Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen, zullen de KBVB in overleg met VV, ACFF en de Pro League kort op de bal spelen en snel communiceren via de sociale en digitale media. Alle relevante informatie kan teruggevonden worden via volgende webpagina www.rbfa.be/corona-nl.

 • Afgelastingen 3 maart 2018

  Het Provinciaal Comité Antwerpen heeft beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting van alle wedstrijden voor provinciale vrouwen. Tevens een algemene afgelasting voor reserven, jeugd en G-voetbal voor zaterdag 3 maart 2018.