Route

Oude Baan 112, 2910 Essen

route excessen

 

Komende van de A12 – Stabroek – Putte – Kalmthout – Wildert.

Op 1,4 km voorbij het kruispunt (lichten) in Wildert is er een zware bocht naar rechts. In deze bocht links afslaan (Oude Baan). 1,5 km verder aan uw linkerkant bevinden zich de terreinen.

Komende van de E19 – St Job in ’t Goor – Maria ter Heide – Kapellen – Achterbroek.

Op 6,5 km voorbij het kruispunt (lichten in Achterbroek is er een T-splisting. Op deze splitsing links afslaan richting Kalmthout. 500 m verder is er een zware bocht naar links. In deze bocht rechts afslaan (Oude Baan). 1,5 km verder aan uw linkerkant bevinden zich de terreinen.

Komende van de E19 – Brecht – Wuustwezel – Nieuwmoer.

Bij het binnenkomen van Essen, op het kruispunt (lichten) links afslaan richting Antwerpen. Op 1,1 km is er een T-splisting. Op deze splitsing rechts aanhouden richting Kalmthout.   1,1 km verder is er een zware bocht naar links. In deze bocht rechts afslaan (Oude Baan). 1,5 km verder aan uw linkerkant bevinden zich de terreinen.

Komende van de A58 – Roosendaal – Nispen.

Baan in Essen blijven volgen tot aan 2de kruispunt (lichten). Rechtdoor blijven rijden. Op 1,1 km is er een T-splisting. Op deze splitsing rechts aanhouden richting Kalmthout.   1,1 km verder is er een zware bocht naar links. In deze bocht rechts afslaan (Oude Baan). 1,5 km verder aan uw linkerkant bevinden zich de terreinen.

Gepubliceerd op 25-1-2013 om 10:14