Nieuws

Nieuws

19de Sportkampweek een schot in de roos!

9 april 9:00  Onze 19de Sportkampweek van 8 tot en met 12 april is een schot in de roos! Maar liefst 133 eigen spelers van multimove tot en met de U15 nemen deel aan onze Sportkampweek tijdens de Paasvakantie. Daarnaast is er voor het eerste jaar ook een meisjesploeg ingeschreven. Er wordt niet alleen gevoetbald: op dinsdag staan er uitstappen naar Den Deugeniet in Ekeren en het Omnium zwembad in Goes op het programma. Verder is er ook op de club voldoende afwisseling; zo zijn er naast voetbalwedstrijden en -lessen ook initiaties hockey, darts, e-sports (FIFA), tennis en staat er een springkasteel. Als club willen we de jeugd deze week zoveel mogelijk laten bewegen en laten proeven van sport. Ook gezonde voeding dragen we hoog in het vaandel: zo zorgt onze vaste kookploeg dagelijks voor een verse warme maaltijd als lunch. De grote topdag wordt donderdag. Dan trekken we met maar liefst 200 personen naar De Efteling! Excelsior Essen zal er gezien worden want iedereen gaat in een trainingspak van de club. Voor de Sportkampweek kunnen we rekenen op een 25-tal vrijwilligers gaande van trainers, chauffeurs, begeleiders, koks,... Een grote dank aan iedereen die zijn/haar steentje bijdraagt aan deze mooie week!


Schrijf je nu in voor onze sportquiz!

29 november 8:30  Op zaterdag 6 januari organiseren we voor de tweede maal een sportquiz in onze kantine. Het niveau is niet te moeilijk en toegankelijk voor iedereen. Dus wil je je sportkennis eens testen? Wil je gewoon gezellig samenzijn? Wil je kans maken op mooie prijzen? Schrijf je dan nu in! De quiz wordt opgesteld en gepresenteerd door onze sponsor Robin Jacobs en speler van de eerste ploeg Elias Oueslati. Naast een mooie prijzentafel zijn er ook prijzen te winnen met een tombola. Inschrijven kan door een e-mail te sturen met je ploegnaam naar [email protected] Een ploeg bestaat uit maximum 5 personen en de quiz start om 20u00.


Jeugdkamp Herfstvakantie groot succes!

31 oktober 18:30  Maar liefst 70 deelnemers voor ons jeugdkamp tijdens de Herfstvakantie en daar zijn we blij mee. De jeugd is onze toekomst! Van maandag tot en met donderdag volgen de deelnemers voetbaltraining en doen we tal van andere (sport)activiteiten en verwennen we ze met een lekkere maaltijd. Woensdag volgt een hoogtepunt; dan gaan we met de bus naar Lierse Kempenzonen - Antwerp FC!meer »


Koop nu je koekenpakket!

23 september 13:30  Om onze jeugdwerking een financieel steuntje in de rug te geven organiseren wij dit jaar een verkoop van Lotus- en Milka-pakketten. Je kan kiezen tussen een Milka (ongeveer 13 stuks) en Lotus (ongeveer 9 stuks) pakket. Beide pakketten kosten 10 euro. Vraag dus aan je ouders, grootouders, familie, vrienden, buren,... of zij ook zin hebben in zo’n lekker koekenpakket! Zo steunen zij ook onze club! En de 3 topverkopers ontvangen een leuke prijs van de club voor hun inzet tijdens de verkoop! Bestellingen ontvangen we graag ten laatste op 11/10/2023. De afhaling van de pakketten gebeurt op vrijdag 20/10/2023 tussen 19u en 21u en op zaterdag 21/10/2023 tussen 10u en 13u. Wil je een pakket bestellen of wil je bestelformulieren? Neem dan contact op met Anneleen via +32 (0) 494 40 34 47.meer »


Welkom op onze nieuwe website!

18 juli 17:45  Welkom op de nieuwe website van Excelsior FC Essen. Binnenkort kan je op deze site een up-to-date kalender en stand vinden van al onze ploegen vanaf de jeugdreeksen tot het eerste elftal. We werken hiervoor samen met Voetbalassist dat deze koppeling met de Voetbalbond voor ons maakt. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.


Transfernieuws A-kern seizoen 2023-2024

16 juli 18:45  De sportieve staf heeft de afgelopen periode hard gewerkt en ervoor gezorgd dat er voor volgend seizoen een competitieve en brede kern beschikbaar is voor de trainersstaf. Er werd gehandeld naar twee principes: de kern kwalitatief versterken en de kern verbreden om zowel bij de eerste ploeg als reserven een competitieve kern te hebben. IN: Kai Goormachtig (Loenhout SK) Dietse Arnouts (KFC Lentezon Beerse) Alpha Keïta (Achterbroek VV) Bram Hillen (Achterbroek VV) Robin Bossens (KFC Horendonk) Jeroen Van Hees (KFC Horendonk) Jarne Vandamme (KFC Horendonk) Mike Vandoorne (Vrije speler) Akeem Senanu (Vrije speler) UIT: Brian Hoeykens (KSK Oosthoven)


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!