Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Koop nu je koekenpakket!

23 september 13:30  Om onze jeugdwerking een financieel steuntje in de rug te geven organiseren wij dit jaar een verkoop van Lotus- en Milka-pakketten. Je kan kiezen tussen een Milka (ongeveer 13 stuks) en Lotus (ongeveer 9 stuks) pakket. Beide pakketten kosten 10 euro. Vraag dus aan je ouders, grootouders, familie, vrienden, buren,... of zij ook zin hebben in zo’n lekker koekenpakket! Zo steunen zij ook onze club! En de 3 topverkopers ontvangen een leuke prijs van de club voor hun inzet tijdens de verkoop! Bestellingen ontvangen we graag ten laatste op 11/10/2023. De afhaling van de pakketten gebeurt op vrijdag 20/10/2023 tussen 19u en 21u en op zaterdag 21/10/2023 tussen 10u en 13u. Wil je een pakket bestellen of wil je bestelformulieren? Neem dan contact op met Anneleen via +32 (0) 494 40 34 47.meer »


Welkom op onze nieuwe website!

18 juli 17:45  Welkom op de nieuwe website van Excelsior FC Essen. Binnenkort kan je op deze site een up-to-date kalender en stand vinden van al onze ploegen vanaf de jeugdreeksen tot het eerste elftal. We werken hiervoor samen met Voetbalassist dat deze koppeling met de Voetbalbond voor ons maakt. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.


Transfernieuws A-kern seizoen 2023-2024

16 juli 18:45  De sportieve staf heeft de afgelopen periode hard gewerkt en ervoor gezorgd dat er voor volgend seizoen een competitieve en brede kern beschikbaar is voor de trainersstaf. Er werd gehandeld naar twee principes: de kern kwalitatief versterken en de kern verbreden om zowel bij de eerste ploeg als reserven een competitieve kern te hebben. IN: Kai Goormachtig (Loenhout SK) Dietse Arnouts (KFC Lentezon Beerse) Alpha Keïta (Achterbroek VV) Bram Hillen (Achterbroek VV) Robin Bossens (KFC Horendonk) Jeroen Van Hees (KFC Horendonk) Jarne Vandamme (KFC Horendonk) Mike Vandoorne (Vrije speler) Akeem Senanu (Vrije speler) UIT: Brian Hoeykens (KSK Oosthoven)


RJ Sports Marketing verlengt sponsorcontract

16 juli 13:30  Shirtsponsor RJ Sports Marketing heeft het sponsorcontract met onze club verlengd t/m het seizoen 2024-2025. Zo heeft onze club voor een langere periode zekerheid en kan er verder gebouwd worden aan de positieve weg die de club het afgelopen jaar is ingeslagen. Naast de sponsoring kan de club ook beroep doen op de kennis en know-how van onze sponsor in de sport- en bedrijfswereld. Zo staan er de komende jaren nog enkele vernieuwingen op het programma om onze werking nog professioneler uit te bouwen.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!