feed-image

Palmares

Seizoen Afdeling Plaats M W V G #Dp+ #Dp- #Ptn Opmerking
1942-1943 3e Provinciale A 1 20 18 1 1 97 25 37 Kampioen
1943-1944 2e Gewestelijke A  7 22 8 10 4 61 67 20  
1944-1945                    
1945-1946 2e Gewestelijke A 14 28 7 13 8 41 70 22 Degradatie
1946-1947 3e Provinciale A 3 24 15 6 3 91 42 33  
1947-1948  3e Provinciale A 5 26 15 9 2 68 45 32  
1948-1949 3e Provinciale F 1 26 21 2 3 106 26 45 Kampioen
1949-1950 2e Gewestelijke C 1 30 17 7 6 61 44 40 Kampioen
 1950-1951 2e Provinciale 14 30 10 16 4 55 71 24 Degradatie
1951-1952 2e Gewestelijke A 10 30 11 13 6 59 73 28  
1952-1953 2e Provinciale A 7 30 13 11 6 85 67 32  
1953-1954 2e Provinciale C 6 30 14 12 4 65 56 32  
1954-1955 2e Provinciale B 1 30 20 6 4 118 60 44 Kampioen
 1955-1956 1e Provinciale 12 30 10 15 5 83 97 25  
1956-1957 1e Provinciale 12 30 14 15 1 71 59 29 Degradatie
1957-1958 2e Provinciale B 1 30 21 6 3 111 34 45 Kampioen
 1958-1959 1e Provinciale 5 30 14 11 5 76 78 33  
 1959-1960 1e Provinciale 10 30 10 12 8 66 72 28  
1960-1961 1e Provinciale 11 30 11 14 5 54 69 27  
1961-1962 1e Provinciale 15 30 5 19 6 51 78 16 Degradatie
 1962-1963 2e Provinciale A 11 30 12 16 2 57 85 26  
1963-1964 2e Provinciale C 11 30 10 15 5 66 73 25  
1964-1965 2e Provinciale B 13 30 10 15 5 58 76 25  
1965-1966 2e Provinciale A 13 30 10 16 4 54 72 24  
1966-1967 2e Provinciale B 12 30 9 16 5 42 75 23  
 1967-1968 2e Provinciale C 15 30 7 19 4 41 80 18 Degradatie
 1968-1969 3e Provinciale E 2 30 21 2 7 75 22 49  
1969-1970 3e Provinciale D 3 30 19 4 7 60 25 45  
 1970-1971 3e Provinciale A 5 26 12 6 8 64 33 32  
 1971-1972 3e Provinciale B 1 26 20 3 3 56 22 43 Kampioen
1972-1973 2e Provinciale A 7 30 11 10 9 37 32 31  
1973-1974 2e Provinciale A 11 30 9 12 9     27  
 1974-1975 2e Provinciale A 10 30 9 12 9     27  
1975-1976 2e Provinciale A 9 30 13 12 5     31  
1976-1977 2e Provinciale A 14 30 8 14 8     24 Degradatie
 1977-1978 3e Provinciale A 16 30 4 20 6     14 Degradatie
1978-1979 4e Provinciale A 2 28 17 7 4     38 Promotie
1979-1980 3e Provinciale A 3 30 16 7 7     39 Promotie
1980-1981 2e Provinciale A 14 30 7 15 8     22 Degradatie
 1981-1982 3e Provinciale A 1 30 18 3 9     45 Kampioen
1982-1983 2e Provinciale A 6 30 10 9 11     31  
1983-1984 2e Provinciale A 8 30 10 11 9     29  
1984-1985 2e Provinciale A 5 30 12 9 9     33  
1985-1986 2e Provinciale A 10 30 8 11 11     27  
1986-1987 2e Provinciale A 11 30 10 13 7     27  
1987-1988 2e Provinciale A 9 30 12 10 8     32  
 1988-1989 2e Provinciale B 7 30 14 12 4     32  
 1989-1990 2e Provinciale A 16 30 7 14 9     23 Degradatie
 1990-1991 3e Provinciale A 7 30 12 12 6 38 51 30  
1991-1992 3e Provinciale A 1 30 17 5 8 54 42 42 Kampioen
 1992-1993 2e Provinciale A 12 30 8 14 8 44 56 24  
1993-1994 2e Provinciale B 4 30 12 10 8 42 48 32  
1994-1995 2e Provinciale A 11 30 9 12 9 42 67 27  
1995-1996 2e Provinciale A 16 30 4 18 8 36 79 20 Degradatie
1996-1997 3e Provinciale C 11 30 10 13 7 52 70 37  
1997-1998 3e Provinciale A 4 30 17 9 4 65 45 55  
1998-1999 3e Provinciale C 11 30 10 14 6 63 74 36  
1999-2000 3e Provinciale C 8 30 13 11 6 63 60 45  
2000-2001 3e Provinciale B 9 30 12 11 7 56 52 43  
2001-2002 3e Provinciale A 4 30 14 10 6 67 51 48  
2002-2003 3e Provinciale A 10 30 10 10 10 59 55 40  
2003-2004 3e Provinciale A 10 30 10 9 11 65 58 41  
2004-2005 3e Provinciale A 9 30 12 13 5 52 55 41  
2005-2006 3e Provinciale A 16 30 5 19 6 37 77 21 Degradatie
2006-2007 4e Provinciale A 12 30 10 14 6 71 51 36  
2007-2008 4e Provinciale A 6 26 15 7 4 48 31 49  
2008-2009 4e Provinciale A 10 32 12 16 4 45 57 40  
2009-2010 4e Provinciale A 12 30 8 19 3 42 76 27  
2010-2011 4e Provinciale A 11 30 10 17 3 45 69 33  
2011-2012 4e Provinciale A 12 30 8 19 3 35 79 27  
2012-2013 4e Provinciale A 13 32 10 18 4 53 79 34  
2013-2014 4e Provinciale A 14 30 8 19 3 36 79 27  
2014-2015 4e Provinciale A 8 26 11 11 4 50 44 37  
2015-2016 4e Provinciale A 11 28 10 14 4 52 68 34  
2016-2017 4e Provinciale A 15 32 8 18 6 53 80 30  
2017-2018 4e Provinciale A 15 32 6 14 12 47 61 30  
2018-2019 4e Provinciale A 10 30 10 6 14 41 49 36